We gebruiken cookies om content aan te bieden, om functies voor sociale media te bieden en om ons webstekverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze webstek met onze partners voor social media en analyses.

Privacy-verklaring storms (ico)/AMBAjeugd

Persoonsgegevens die worden verwerkt

storms (ico)/AMBAjeugd kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van
storms (ico)/AMBAjeugd, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan storms (ico)/AMBAjeugd verstrekt. storms (ico)/AMBAjeugd kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • uw voor- en achternaam
  • uw adresgegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres
  • uw ip-adres

Waarom storms (ico)/AMBAjeugd gegevens nodig heeft

storms (ico)/AMBAjeugd verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan
storms (ico)/AMBAjeugd uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit advisering of het aan u toezenden van informatie waarom u storms (ico)/AMBAjeugd hebt verzocht.

Hoe lang storms (ico)/AMBAjeugd gegevens bewaart

storms (ico)/AMBAjeugd bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

storms (ico)/AMBAjeugd verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen webstekbezoek

Op de webstek van storms (ico)/AMBAjeugd worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het ip-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de webstek. storms (ico)/AMBAjeugd gebruikt deze informatie om de werking van de webstek te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar komkommertijd. storms (ico) zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

storms (ico)/AMBAjeugd neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De webstek van storms (ico)/AMBAjeugd maakt gebruik van een betrouwbaar ssl certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door
storms (ico)/AMBAjeugd verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met storms (ico)/AMBAjeugd op via het contactformulier.

Gegevens

AMBAjeugd.org is een webstek van storms (ico)/AMBAjeugd.
Telefoon: +31 6 28 11 40 35
E-mailadres: komkommertijd

© storms (ico) 2018ACADEMIE

ONDERZOEK & ADVIES

FACEBOOK
TWITTER
NIEUWS
Blijf op de hoogte

Privacy